Subscribe Now

Trending News

Finjak treba kolačiće da bi stvarao fantastičan sadržaj. Slažeš li se s korištenjem kolačića?
Super Putovanja

Prekrasni otoci u Europi na koje moraš obavezno otputovati

Prekrasni otoci u Europi na koje moraš obavezno otputovati

Europa skriva mnoštvo predivnih destinacija za super putovanja. Bogata znamenitostima, kulturom i sjajnim događanjima, fenomenalni je izbor za putovanje.

Uz razvedenu obalu, u Europi je smješteno mnoštvo prekrasnih otoka. Svaki od njih nosi neku svoju priču, neku svoju posebnost, nešto zbog čega je zavrijedio biti na tvojem planu putovanja.

Danas otkrivamo koji su to otoci u Europi koje moraš obavezno posjetiti!

Santorini

Grčka sveukupno ima više desetaka prekrasnih otoka, no onaj najljepši svakako je Santorini.

Santorini odiše ljepotom i romantikom te je nepogrešiv izbor za super putovanje. Fantastičan je za romantična putovanja i medeni mjesec, a njegova ljepota očarat će te u bilo kojem dijelu godine.

Super stvar je što se letovi za Santorini mogu naći i za manje od 100 eura. Cijena smještaja također nije visoka i noćenje tamo možeš dobiti već za 200 kuna po osobi.

Santorini se smatra jednom od najljepših destinacija na svijetu i definitivno zaslužuje mjesto na našoj ljestvici najljepših otoka u Europi.

santorini super putovanja finjak

Mallorca

Kada bismo morali odabrati jedan od prekrasnih europskih otoka na kojima mogu uživati mlađe populacije, onda bi Mallorca definitivno bila nepogrešiv izbor.

Vrhunac sezone u Mallorci događa se u ljetnim mjesecima, pa je taj otok najbolje posjetiti u srpnju ili kolovozu.

U tim je mjesecima na Mallorci veoma živo jer događaja i koncerata ima na svim stranama. Stoga, Mallorca je savršeno mjesto za mlade koji su željni dobre zabave i puno vrućih partija.

mallorca super putovanja finjak putovanja

Malta

Malta je u posljednjih nekoliko godina zasluženo dobila titulu jednog od najpoželjnijih europskih otoka za putovanja.

Predivne lokacije, romantične uvale, prekrasne plaže i šarolika kultura, samo su neki od epiteta koji krase ovaj predivan europski otok.

U ljetnim mjesecima gotovo je nemoguće pronaći smještaj na otoku, pa je rezervacije za Maltu najbolje obaviti već u ranim mjesecima godine. Zanimljivo je kako cijene jako variraju ovisno o sezoni, pa su u vremenima ljetnih gužvi one vrtoglavo visoke.

Ipak, van top sezone Malta se smatra destinacijom koju možeš posjetiti i s malim budžetom. Bitno je na vrijeme rezervirati karte i smještaj.

malta - super putovanja finjak putovanja

Tenerife

Tenerife odlikuje spoj dviju ključnih stvari – zabave i kupanja. Posjetom ovom predivnom europskom otoku, moći češ se sjajno zabaviti na predivnim plažama i u luksuznim kafićima.

Mjesto je poznato i po velikom broju vodenih sportova, pa su Tenerife odličan izbor za sve one koji traže avanturističko putovanje.

Avanture ne manjka ni u kasnim satima, kada svoja vrata otvaraju jedni od najboljih i najpoznatijih noćnih klubova. Idealna je to kombinacija za sve željne odmora, zabave i dobrog provoda.

tenerife super putovanja finjak portal

Sardinija

Sardiniju mnogi proglašavaju jednim od najljepših otoka Mediterana. Svrstana je u jednu od top destinacija koje se mogu posjetiti u 2017. godini.

Ovaj otok krasi predivan krajolik, koji svoju čar upotpunjuje blagom klimom i predivnim bijelim plažama koje mame šetače i kupače.

Sardinija je poznata i po odličnoj gastro ponudi, pa će svaki gurman tu moći osladiti svoje nepce sjajnim receptima šefova kuhinja.

Let do Sardinije ne bi te trebao stajati previše, a ono što će te tamo dočekati vrijedno je svake uložene kune.

sardinia- suepr putovanje finjak putovanja portal

 

Koji ti se od ovih europskih otoka najviše sviđa? Da li si posjetio/la koji od otoka s liste?
 

Related posts

Odgovori

Required fields are marked *