Subscribe Now

Trending News

Finjak treba kolačiće da bi stvarao fantastičan sadržaj. Slažeš li se s korištenjem kolačića?
Sponzorirano

2D i 3D POP UP čestitke za sve prigode – rođendani, vjenčanja, blagdani

2D i 3D POP UP čestitke za sve prigode – rođendani, vjenčanja, blagdani
Photo: Git doo

Sponzorirani članak – naručitelj GIT d.o.o.

2D i 3D POP UP čestitke za sve prigode – rođendani, vjenčanja, blagdani, suveniri, poslovni pokloni

Predstavljamo 2D i 3D POP UP kreativne čestitke za sve prigode koje odlikuje izuzetan dizajn, kvalitetni materijali i moderna laserska tehnologija kojom se izrezuju oblici, ali i marljive ruke koje iz sitnih djelića stvaraju nevjerojatne prizore i jednostavno ostavljaju bez daha!

Riječ je o projektu tvrtke GIT d.o.o. koja uz pomoć bespovratnih sredstava Europske Unije provodi projekt “Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki” sufinanciranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

www.creative.popups.com

Svi se sjećamo knjiga iz djetinjstva s čijih su stranica iskakali medvjedići i princeze, a naše kreativne POP UP čestitke za sve prigode te predivne uspomene dižu na sasvim novu razinu.

Čestitke prikazuju nevjerojatne i detaljne prikaze arhitekture, scena i detalja iz svakodnevnog života, ali i bajki te vam omogućuju da povodom posebnog dana ili posjete novom gradu (ili jednostavno kada to poželite) svojoj obitelji i prijateljima obogatite život s par posebnih riječi na zaista posebnoj POP UP čestitki.

Svaka čestitka priča posebnu priču, bez obzira da li prikazuje božićne prizore, poziva na vjenčanje, šalje dobre želje povodom nove bebe ili dočarava prizore najpoznatijih arhitekturalnih dostignuća. Za te ideje i dizajn zaduženi su naši iskusni stručnjaci koji inspiraciju nalaze na svakom koraku. Iza POP UP čestitki stoji tim hrvatske tvrtke GIT d.o.o., tvrtke s 27-godišnjom tradicijom poslovanja na području grafike, informatike i trgovine.

POP UP čestitke su namijenjene proslavama rođendana, blagdana i drugih prigoda, ali predstavljaju i inovativan turistički proizvod. Upravo turističke POP UP čestitke su izuzetno inovativne jer prikazuju znamenitosti, spomenike i vizure hrvatskih gradova.

čestitke - git doo

POP UP čestitke su poklon koji se čuva cijeli život, bez obzira da li ste je dobili za rođendan, koristili kao pozivnice na svoje vjenčanje ili kupili kao turist.

Dijelimo ih na prigodne koje su namijenjene rođendanima, vjenčanjima, Valentinovu ili za dobre želje povodom prinove u obitelji, zatim turističke koje su namijenjene turistima, ali i svima ostalima koji vole svoj grad te čestitke po narudžbi koje sami možete osmisliti. Naime, www.creative-popups.com nudi i opciju izrade POP UP čestitke za koju sami odaberete postojeći ili osmislite novi dizajn, dodate svoju poruku, logotip tvrtke i potpise zaposlenika te dobijete zaista poseban i kreativan poslovni poklon za svoje kolege, partnere i klijente.

Dakle, u GIT-ovoj zbirci čestitki možete naći mnoge motive, ali i osmisliti sasvim svoj! Na vama je samo da odaberete – www.creative-popups.com.

Kontaktirajte nas i na info@creative-popups.com ili www.facebook.com/creativepopupscom.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Objava ovog teksta je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

„Zajedno do fondova EU“

git čestitke

 

Related posts

Odgovori

Required fields are marked *