Subscribe Now

Trending News

Finjak treba kolačiće da bi stvarao fantastičan sadržaj. Slažeš li se s korištenjem kolačića?
Moderan Muškarac

Leptir mašne za muškarce su u trendu! Koju mašnu odabrati za sebe?

Leptir mašne za muškarce su u trendu! Koju mašnu odabrati za sebe?

Tražiš pravu odjevnu kombinaciju za večernji izlazak ili poslovnu večeru? Želiš se riješiti kravate oko vrata, a ipak zasjati u puno sjaju? Imamo savršeno rješenje za tebe.

Moderan muškarac u svojem ormaru mora imati barem nekoliko raznih kravata, ali po novom i nekoliko leptir mašni. Posljednjih godina mašne postaju sve učestaliji modni dodatak muškaraca na crvenom tepihu. Vrijeme je da i ti sebi nabaviš elegantnu mašnu za razne prigode.

U nastavku ti donosimo popis 5 najpopularnijih leptir mašni za muškarce brenda Tieme, koje stvaraju dvije hrvatske dizajnerice Marija i Vanesa.

Otkud leptir mašna?

Prema pričama, Hrvatska je zemlja u kojoj je nastala kravata, ali u kojoj su nastale i leptir mašne. Sve bitno odvijalo se u 17. stoljeću kada su hrvatski vojnici bili zamijećeni od strane Parižana. Dotični su primijetili da Hrvati nose rubac vezan oko vrata. To im se svidjelo, posebno Luju XIV., koji je i sam počeo nositi modni dodatak ‘a la Croate’.

U kojim prilikama nositi leptir mašnu?

Nakon Luja XIV. leptir mašne desetljećima su doživljavale pravi procvat. Nosile su se u svim prigodama, bez obzira da li se radilo o svečanim ili ležernim događajima. Prošlog stoljeća razni novi modni trendovi pogurali su mašne van mode, no one se počekom ovog stoljeća ponovo vračaju na scenu.

Uspon popularnosti leptir mašni posebno je zamjetan na crvenim tepisima. Gotovo da je nemoguće pronaći glumca ili neku drugu poznatu ikonu koja ne nosi leptir mašnu.

Leptir mašne danas se mogu nositi kako na svečanim događanjima, tako i u ležernijim prilikama. Ne postoji prilika u kojoj leptir mašna neće izgledati dobro na muškarcu.

Zašto svaki moderan muškarac treba imati barem jednu mašnu?

Leptir mašna osigurava prepoznatljivost, odaje eleganciju i pokazuje samouvjerenost muškarca.

Koliko je leptir mašna vrijedan modni dodatak pokazuje i demografija kupaca, jer leptir mašnu kupuju i stari i mladi – slobodno kažemo svi slojevi muškaraca.

Muškarci su ti koji teže ka tome da imaju jedinstven modni dodatak, koji dočarava njihov stav prema životu i društvu.

Leptir mašna je naprosto neizostavan dio garderobe modernog muškarca.

Koju mašnu odabrati?

Brend Tieme jest djelo hrvatskih kreatorica Marije i Vanese, koji već nekoliko godina krasi muškarce diljem Hrvatske, ali i svijeta. Mašne ovih dviju dizajnerica mogao si vidjeti na TV-u, na raznim ekskluzivnim događanjima, ali i ležernim večernjim druženjima.

Pitali smo Mariju i Vanesu da nam izdvoje 5 najpopularnijih mašni za muškarce. Evo, koje muške mašne elegantni muškarci obožavaju:

 

tie e brend leptir mašne finjak ponuda mašne moderan muškarac brkovi mašna

Brkovi

Što je muškarac bez brkova? Ova popularna mašna svoj vrhunac doseže za vrijeme Movembera, no muškarci je kupuju tijekom cijele godine.

Crno-bijela boja uzorka lako se kombinira uz različite košulje i hlače. Muškarci je obožavaju nositi u svakodnevnim casual kombinacijama, jer odiše šarmom i jednostavnošću, a istovremeno i elegancijom.

 

tie e brend leptir mašne finjak ponuda mašne moderan muškarac 1 ivory

Ivory

Mašna koju elegantan muškarac mora imati u svojoj garderobi, a namijenjena je svečanim prilikama.

Izrađena je od kvalitetnog američkog satena. Muškarci je obožavaju nositi na vjenčanjima.

 

tie e brend leptir mašne finjak ponuda mašne moderan muškarac bordo točkice

Bordo točkice

Mašna za kojom vlada pomama muškaraca, jer jednostavno ne mogu odoljeti kombinaciji točkaste mašne. Marija i Vanesa kažu kako je ovo najtraženija mašna u njihovoj ponudi.

Izrađena je od pamuka, koji se može kombinirati s raznim drugim materijalima. Pristaje uz svakoi izgled, bez obzira radi li se o plavim, crnim ili svim odjelima ili primjerice raznim košuljama i trapericama. Ovo je savršen odabir za tebe, ako ne znaš koju mašnu odabrati.

 

tie e brend leptir mašne finjak ponuda mašne moderan muškarac zagreb mašna

Zagreb

Mašna koja je posvećena glavnom gradu Hrvatske učini će tvoj izgled jedinstvenim.

Ne trebamo govoriti o tome kako je dizajn ove mašne unikatan, pa te samim time izdvaja o ostatka gentlemena s mašnama. Zanimljivo je da se ova mašna zbog jednostavnosti boja može kombinirati s raznim odjevnim kombinacijama.

 

tieme brend leptir mašne finjak ponuda mašne moderan muškarac sidra masne

Sidra

Sidra bi te u prvi mah trebala podsjetiti na more i brodove, pa nije ni čudo da je ova mašna sa sidrima najpopularnija na obalnom dijelu Hrvatske.

Ova se mašna često kupuje kao poklon jer može uzorak mašne podsjeća na osobu kojoj kupujete mašnu.

Uzorak sidara je relativno malen, pa se mašna može vrlo dobro stopiti s raznim odjevnim kombinacijama, čineći tom prilikom tvoj look jedinstvenim.

 

Mašne možeš i u potpunosti personalizirati

Posebnost brenda Tieme jest ta što su vrlo otvoreni prema kupcima. Marija i Vanesa rado će saslušati tvoj prijedlog i prema njemu izraditi unikatnu mašnu koju nitko na svijetu nema.

Što se same personalizacije tiče, kreatorice su zbilja otvorene prema idejama. Moguće je na postojeće mašne staviti željene riječi ili inicijali. No, ono zanimljivije jest da se prema željama kupaca može kreirati posebna vrsta tkanine, kao i poseban model mašne. Slobodno kažemo kako je jedini ograničavajući faktor mašta kupca.

Koju ćeš ti mašnu odabrati?

Mašne su definitivno modni trend koji uzima sve veći mah. Koriste se u svim prigodama i u svim odjevnim kombinacijama, a često su poželjniji odabir od standardne kravate.

Marija i Vanesa su s nama podijelile 5 najpopularnijih muških mašni u njihovoj ponudi. Koja mašna ti se najviše sviđa? Planiraš li kupnju neke od mašni? Svoje želje napiši u komentare!
 

Related posts

Odgovori

Required fields are marked *