Subscribe Now

Trending News

Finjak treba kolačiće da bi stvarao fantastičan sadržaj. Slažeš li se s korištenjem kolačića?
Moderan Muškarac

Koje vještine mora imati moderan muškarac da zadivi ljepši spol?

Koje vještine mora imati moderan muškarac da zadivi ljepši spol?

Nije lako biti moderan muškarac. Dok su muškarci nekada morali svojoj obitelji osigurati jelo i krov nad glavom, danas su očekivanja žena od muškaraca puno veća.

Društvo se zalaže za ravnopravnost spolova, pa je jasno da je moderan muškarac pred velikim izazovom. Raspodjela poslova sve je labavija, a očekivanja od suprotnog spola sve su veća.

Istraživanje koje je naručila tvrtka Beckmann, pokazalo nam je što to moderna žena očekuje od modernog muškarca. Koje su vještine kojima ćeš najlakše zadiviti ljepši spol?

 

Koje vještine žene priželjkuju?

Prvi dio istraživanja bio je usmjeren prema ženama. One su se jasno izjasnile koje sve vještine mora posjedovati moderan muškarac da bi ih privukao ka sebi.

#1 Hrabrost

Još od pradavnih vremena žene su privlačili hrabri muškarci. Oni im mogu pružiti zaštitu i prijeko potrebnu sigurnost. Stoga i ne čudi što je ovo najpoželjnija vještina u muškaraca.

#2 Gospodski maniri

Moderan muškarac trebao bi se ponašati kao pravi džentlmen. Ponašanje prema bontonu danas je jako rijedak slučaj, no srećom ima još onih muškaraca koji u tome ustraju. Kako se čini, prema mišljenju žena takvi muškarci su vrlo poželjni.

#3 Pronaći vremena za djevojku

Problem mnogih muškaraca danas jest taj što često sebe stavljaju na prvo mjesto. Nisu se spremni odreći dijela vremena i posvetiti ga svojoj curi, što sigurno nije dobro. Čini se da je jedna od stavki koja najviše ženama smeta i za kojoj žude.

#4 Znati oprati odjeću

Sve se češće događa da muškarci žive sa svojim roditeljima do kasnije 20-ih godina, pa nisu navikli sami održavati svoju odjeću. Žene žele da moderan muškarac zna voditi brigu o svojoj odjeći. Odnosno, žele da muškarac ima znanja kako razdvojiti i oprati odjeću.

#5 Kuharski majstor

Žene ne žele stalno visiti u kuhinji, pa žele muškarca koji će ponekad umjesto njih skuhati jelo. Srećom danas postoji hrpetina stranica i aplikacija s receptima, pa to muškarcima ne bi trebao biti problem.

#6 Obavljati kućanske poslove

Moderna žena svjesna je svojih kvaliteta i ne želi biti samo kućanica. Želi razvijati svoju karijeru, želi se dokazati u nekim drugim područjima u kojima muškarci imaju određenu prednost. S druge strane od muškarca traži da joj pomogne oko dijela kućanskih poslova, kako bi oni bili što prije obavljeni.

Ovo su bili najvažniji ženski kriteriji kojima kvalificiraju privlačnost muškarca.

 

Kako razmišljaju muškarci?

Sada slijedi da vidimo koje vještine bi trebao imati moderan muškarac kako bi zadivio ženu, prema mišljenju muškog spola. Dakle, što muškarci smatraju bitnim da bi zadivili suprotan spol.

#1 Usisavanje kuće

Najvažnija karakteristika kojom će muškarac zadiviti ženu, prema mišljenju muškaraca samih, jest usisavanje. Dakle, oni smatraju da žene najviše mogu impresionirati time što znaju u ruke primiti usisavač i počistiti stan.

#2 Posjedovanje vlastitog automobila

Više od 50 posto ispitanih muškaraca smatra kako je pravi mamac za žene automobil, odnosno posjedovanje istog. Iako dio žena danas pada na skupe automobile, jasno je kako one ipak traže više emocije nego li materijalne stvari.

#3 Snalaženje u kuhinji

Sukladno ženskom mišljenju i muškarci se slažu kako je znanje za kuhinjskim štednjakom jako bitno s gledišta žena. Biti dobar kuhar jedna je od stvari kojima se lako može impresionirati ljepši spol.

#4 Pranje odjeće

Veliki broj muškaraca misli kako je ženama bitno da muškarac zna oprati svoju odjeću. Srećom pranje odjeće danas zna obaviti više manje svaki moderan muškarac, pa ovdje mnogi dobivaju pozitivne poene.

#5 Kvalitetna poslovna karijera

Dio muškaraca misli kako je ženama jako privlačno kada je muškarac uspješan u poslu. Možda sama uspješnost u poslu nije ključni okidač za privlačnost, ali je činjenica da uspješni muškarci posjeduju veliki broj drugih kvalitetnih manira.

 

Zaključak

Moderna žena percipira modernog muškarca kao hrabru osobu koja je može zaštiti, ali istovremeno zna pokazati svoju žensku stranu. Stoga, može umjesto nje ponekad napraviti ručak i večeru ili može pospremiti stan. Ženama je također bitno da muškarac pronađe dovoljno vremena za njih, te im pokaže ljubav i bliskost.

 

 

Related posts

Odgovori

Required fields are marked *